Nieuws
Organisaties gebruiken schone taxi’s

AFAS Circustheater, Apollo Crown Plaza, COMM, De Bijenkorf, De Uithof, Gemeente Den Haag, Het Nationale Theater, Madurodam, Nederlands Danstheater, The New World Campus, Total, Shell, Siemens en Zootz hebben een verklaring getekend waarin ze aangeven dat ze voor hun gasten die vervoer nodig hebben, een elektrische taxi bestellen. Het ondersteunt het streven om de lucht in Den Haag steeds schoner te krijgen. Met hen hebben zich nu 30 organisaties aangesloten. Er doen vier taxibedrijven mee. Die verplichten zich een elektrische taxi te sturen, als die beschikbaar is. Zij willen bovendien het aantal elektrische wagens in hun wagenpark uitbreiden, als de vraag naar dat vervoer stijgt. Haagse taxi’s rijden ook veel in Leidschendam-Voorburg. Uit deze gemeente heeft nog niemand de verklaring getekend.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter