Zomaar een berichtje op de website van de gemeente:  ‘In verband met werkzaamheden aan de kabels en leidingen is de Raadhuisstraat in Voorburg van 7 januari tot en met 18 januari afgesloten’. Een afsluiting met grote gevolgen, want de Raadhuisstraat is de enige verbinding naar de Kerkbrug. Alle andere straten in het Huygenskwartier zijn immers verboden voor auto’s, brommers en scooters. Bovendien wordt deze straat benut voor de bevoorrading van supermarkt Hoogvliet en is er een drukke huisartsenpost gevestigd. Ook is het de enige mogelijkheid om de parkeergarage Oude Haven te bereiken.  Hoe dat dan verder moet, weten ze bij de gemeente kennelijk ook niet want over een omleidingsroute of andere alternatieve verkeersmaatregelen wordt niet gesproken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter