De WoonWijzerWagen komt  naar Leidschendam-Voorburg.  Hier kunnen woningeigenaren terecht met vragen als: hoe energiezuinig is mijn woning? Maar ook mensen die willen weten hoe ze de woning kunnen verduurzamen, zijn welkom.  Wie zich inschrijft krijgt een gratis warmtebeeldfoto van de gevel van de woning. Op een warmtebeeldfoto is precies te zien op welke plekken de gevel niet goed geïsoleerd is. Goede isolatie zorgt voor een behaaglijk warme en gezonde woning; ongeschikte isolatie kan schimmel en vochtproblemen veroorzaken en zorgt voor kou. De foto laat door middel van kleuren zien waar de naden, kieren en koudebruggen zijn. En dus waar isolatie nodig is. Wist u trouwens dat u via de thermoscan op lv.klimaatatlas.net kan zien hoe het met de isolatie van uw dak is gesteld?

Zonnepanelen, gevel- en dakisolatie, elektrisch verwarmen, duurzame materialen, bedenk het en de adviseurs van de WoonWijzerWagen kunnen erover vertellen. Wilt u gewoon eens oriënteren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verduurzamen, of heeft u een specifieke vraag over uw woning, stel hen tijdens een van de dagen dat de wagen in de gemeente staat. De WoonWijzerWagen is een initiatief van de WoonWijzerWinkel. Leidschendam-Voorburg aangesloten bij de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel is de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland, waar alle oplossingen voor duurzaam wonen te zien zijn. De WoonWijzerWagen is de mobiele variant, die naar u toekomt en waar u onafhankelijke duurzaamheidsmakelaars aantreft. Zij kunnen u goed informeren over de verschillende mogelijkheden.

Waar vindt u de WoonWijzerWagen?

Datum                                                 Locatie

11 januari van 15.00 tot 19.00 uur      Parkeerterrein Sporthal Essesteijn, Voorburg
18 januari van 15.00 tot 19.00 uur      Winkelcentrum Julianabaan, Voorburg
19 januari van 10.00 tot 18.00 uur      Winkelcentrum Julianabaan, Voorburg
1 februari van 15.00 tot 19.00 uur      Herenstraat, naast Oude Kerk, Huygenskwartier Voorburg
2 februari van 10.00 tot 18.00 uur      Herenstraat, naast Oude Kerk, Huygenskwartier Voorburg

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter