Een metershoge betonwand met een tweetal gapende gaten erin; dat is de aanblik voor de bewoners van de Schout van Eijklaan in Leidschendam als zij richting Leidsenhage kijken. Het betreft de bouw van een gigantische parkeergarage voor het nieuwe winkelcentrum Mall of the Netherlands. De Burgemeester  Banninglaan is er voor aangepast.

Na een half jaar ploeteren is er rijdend vanaf de Noordsingel richting Heuvelweg een extra strook voor linksaf slaand verkeer gemaakt. Op deze strook, die toegang geeft tot de parkeergarage, kunnen zo’n tien auto’s staan. In omgekeerde  richting, komend vanaf de Heuvelweg rijdend naar de Noordsingel, is er geen aparte strook voor auto’s die rechtsaf de parkeergarage in moeten draaien. Bezoekers van de Mall die weg willen rijden moeten rechtsaf slaan, richting Noordsingel.

Om alle  verkeersbewegingen goed te laten verlopen is er bij de in- en uitritten van de garage in de Banninglaan een ‘verkeerseiland’ aangelegd. Aangezien er in beide richtingen maar één rijstrook blijft, valt nu al te voorzien dat de Burgemeester Banninglaan straks veelal ‘vast’ zal staan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com