Kinderboekenwinkel In de Wolken houdt donderdag 17 januari van 19.30 tot 21.30 uur een inspiratieavond. Die wordt gehouden in de winkel aan de Herenstraat 167 in Voorburg en heeft alles te maken met de Nationale Voorleesdagen. Deze zijn van 23 januari tot en met 2 februari . Elk jaar wordt er een Prentenboek Top Tien samengesteld van prentenboeken die aantrekkelijke illustraties hebben en voldoende gespreksstof bieden voor leuke interactie met peuters & kleuters. Eén van de tien boeken is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019: Een huis voor Harrie (Leo Timmers, inclusief vingerpopje).

De inspiratie-avond is bedoeld voor leerkrachten van peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en groepen 1/2. Natuurlijk zijn ouders ook welkom! Inge presenteert alle prentenboeken, leest voor en laat zien waarom voorlezen zo belangrijk is. Ze geeft tips die je meteen kunt toepassen in de eigen groep. Na afloop kan men de boeken indien gewenst aanschaffen en wat rondneuzen in de winkel. Michel geeft een voorstelling met de kamishibai om te laten zien hoe leuk dat is om te doen op de eigen locatie. Hij neemt zijn pop Mats mee voor een stukje theater, als introductie van zijn Prentenboekenprogramma dat je bij ons (het hele jaar door) kunt boeken. Kosten bedragen 5 euro. Inschrijven is verplicht en kan via info@indewolken.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter