SEV miste vorig seizoen de promotie op een haar na. Dit seizoen heeft de formatie van trainer Denis Luhulima geduchte tegenstand van Ariston’80. De Delftse studenten staan nu zes punten voor, maar SEV heeft nog een duel meer te spelen.

SEV staat dus tweede, maar dat had volgen trainer Denis Luhulima beter gekund. ,,We hebben niet constant ons niveau kunnen tonen om verschillende redenen. Echter door het zeer geringe verloop binnen de selectie en de ontwikkeling van de tweede- en eerstejaars selectiespelers hebben we toch de benodigde punten bij elkaar gespeeld. We doen nog steeds mee voor promotie dus we liggen nog steeds op schema. We hebben alleen nog niet tegen FC Zoetermeer gespeeld. Deze wedstrijd is uitgesteld vanwege onze trainingskamp naar st. Michielsgestel.”

Luhulima denkt niet met veel genoegen terug aan het duel in Delft tegen DVC. Hij zegt daarover: ,,We winnen met 3-8, maar ons spel was ver beneden de ondergrens. Het gaat uiteindelijk om winnen en dat hebben we gedaan. Hoogtepunten dit seizoen waren de dinsdagen waarbij we kippenpoten aten omdat zowel het eerste als tweede van SEV hun wedstrijd hadden gewonnen. Ik hoop dat we deze traditie nog vele malen kunnen voortzetten dit seizoen.”

,,Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 januari gaan wij naar st. Michielsgestel. Een combinatie van teambuilding, trainen en het spelen van een oefenwedstrijd tegen vv Boxtel. Verder staan er nog oefenduels thuis tegen DSVP (7/1) en SVC’08 (22/1) op het programma.”

Want de doelstelling van SEV is nog steeds helder. ,,Zo hoog mogelijk eindigen”, zegt Luhulima. ,,Dit doen we zoals gewoonlijk per week aankijkend om het gat met Ariston’80 niet groter te laten worden. Verder zal onze blessurebank weer verder leeglopen en zorgen dat deze spelers goed en fit weer competitiewedstrijden kunnen spelen.”

,,Zoals het er nu naar uit ziet zal het gaan tussen Ariston’80 en SEV. Ariston’80 wint de wedstrijden met veel goals voor en weinig tegen. Bovendien won Ariston’80 de eerste onderlinge confrontatie terecht. Uiteindelijk blijven het drie punten als je er maar één meer maakt dan je tegenstander. Ariston’80 staat er nu beter voor, maar pas op zaterdag 25 mei weten we het.”

(Bron: Haaglanden Voetbal)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter