De Theatergroep Voorburg speelt binnenkort de heerlijke komedie ‘Met mes en vork’ van Alan Ayckbourn. Dat gebeurt op vrijdag 25 januari om 20.15 uur, zaterdag 26 januari, 20.15 uur,
zaterdag 2 februari, 20.15 uur, zondag 3 februari, 14.15 uur, vrijdag 8 februari, 20.15 uur, zondag 10 februari, 14.15 uur, donderdag 14 februari, 20.15 uur en zaterdag 16 februari  20.15 uur. De voorstellingen zijn in het AMCO theater aan het Burgemeester Feithplein 97 in Voorburg. Deze zaal telt 52 zitplaatsen en er is een leuke foyer. De kaarten kosten €12,50 en dat is inclusief koffie of thee vooraf en een pauzedrankje. Theatergroep Voorburg werd overigens in 1947 opgericht als de Amateur Comedie (de AMCO).
Het verhaal van de voorstelling: ,,Wat te doen als de mantelzorg voor je lastige moeder je te veel wordt. Als het leven zich dag in dag uit voortsleept. Als de enige spannende gebeurtenis het dagelijkse bezoekje van de ongetrouwde dierenarts die naast je woont is. Die zich ogenschijnlijk meer voor de kat interesseert dan voor jou. Dan hoop je! Dan hoop je op liefde, op avontuur. En als dat niet gebeurt, dan forceer je dat. Dan bedenk je een ontsnapping uit die sleur in de vorm van een weekend vrij. Een weekend naar zee. Een weekend met een minnaar. En dan vraag je je familieleden om voor die éne keer de mantelzorg over te nemen. Want van je familie moet je het hebben. Of toch niet?”
Spelers : Marjelle Reimers , Isabel Fortunato , Marja van Dam , Mark van Dam , Peter Zwaard en Pietro Fruianu. Regie : Roger Slangen. Kaarten zijn  te bestellen via www.theatergroepvoorburg.nl , tel. 070 – 3 36 01 36.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter