De Algemene Waterschapspartij Delfland heeft de kandidatenlijst bekend gemaakt voor de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019. Dr. ir. Hans Middendorp uit Den Haag is voorgedragen en benoemd tot lijsttrekker. Op de tweede plaats op de lijst staat drs. Antoinette Jans RC (Den Haag). Op drie staat ing. Ko Heijboer (Maassluis), op vier ir. Poul de Haan (Delft) en op vijf ir. Frans van Kasteren (Rijswijk). In totaal staan er 29 mensen uit de hele Delflandse regio op de kieslijst. De AWP Delfland gaat de verkiezingen in met de slogan: ‘AWP niet politiek wel deskundig’. De AWP vindt dat juist mensen met betrokkenheid en kennis van water aan het stuur moeten zitten bij het hoogheemraadschap van Delfland. Onder het hoogheemraadschap valt Voorburg. Leidschendam en Stompwijk behoren tot het Hoogheemraadschap Rijnland.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter