Mink Out, onze vaste columnist maar vooral uitbater van café De Conckelaer aan de Hoekweg 1 in Voorburg, meldt dat er een nieuw kelderconcert komt. Op vrijdag 15 februari om 20.00 uur speelt het duo DIS. Dit bestaat uit Marcel de Graaf (van de Regahs) die voor gitaar en vocals zorgt en Valerie Scheffer (vocals). Ze brengen prachtige luistermuziek. De entree van de kelder is deze avond tien euro.

Verder is er vrijdag 25 januari om 20.30 uur weer een Conckelaer Pubquiz. Of zoals Mink zegt: gratis, gewoon gezellig (max 6 personen per team) prijs voor eerste plaats, gratis bitterballen.  Jury: Yda en Arnold, uw quizmaster MINK. Opgeven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdh5fEYNpudtgb7S7XE4X_kQ78z-GLEKOBVqm7KKR7bTsTM1A/viewform.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter