Nieuws
Twee maal Hollandse nieuwe in Kakafonie

Melissa Smilda is om 12.30 uur te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Ze presenteert haar nieuwe single ‘Amore, mijn grote liefde’. Een bijzonder lekker klinkend, liefdevol nummer. In oktober 2017 bracht ze haar debuutnummer ‘De allermooiste ogen’ uit. Vanaf dat moment krijgt ze een grote schare fans. Nadat ze haar tweede nummer ‘Ik ben de weg weer even kwijt’, uitbracht in april 2018, kwamen er totaal onverwacht prachtige optredens op haar pad.  Daarna is om even na 13:00 uur  Matthias Woerdman te gast. De verwachtingen voor zijn nieuwe single ‘Zoals jij is er maar één’ zijn hoog gespannen, en terecht. Matthias timmert al een tijdje aan de weg en zeer zeker niet zonder resultaat. Zijn eerste coversingle was ‘Beter dan ooit’. Daarna heeft hij al verscheidende succesvolle producties uitgebracht en treedt hij regelmatig in den lande op.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter