Activiteiten
IVN wandeling met kans op sterren

Het IVN houdt zondag 20 januari een schemer–donkerwandeling door de duinen en langs het strand. Deze duurt van 16.15 uur tot 18.30 uur. De organisatie hoopt op een echt winterse dag met weinig wolken zodat men  maximaal van de sterren kan genieten. Niet te veel praten tijdens de wandeling, maar beleven. Ervaar het vallen van de duisternis, de kleuren van de avondlucht, de verandering van de luchtvochtigheid, de temperatuur, het wegsterven van de duingeluiden, het naderen van de branding. Speuren naar hun sporen in het zand of misschien wel sneeuw. Kansen om uilen te horen roepen. Onderweg wordt een natuurverhaal verteld. Een goede conditie is aan te raden; het is een stevige wandeling, op en neer over soms rulle zandpaden. Mede gelet op het vroege tijdstip is deze avond ook uitermate geschikt voor jongeren en kinderen die niet opzien tegen een flinke wandeling. En na de wandeling is er alle tijd om samen na te genieten. Verzamelen is op de parkeerplaats tegenover hotel Duinoord in Wassenaar (halverwege Wassenaarse Slag). Meenemen: warme kleding (denk ook aan de oren!), drinken en stevige schoenen. Deelname is gratis. Opgeven/info: want.ivnleiden@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter