Nieuws
Oud-Tonegido verliest

Oud-Tonegido heeft met 3-2 verloren van Oud-VUC. De ruststand was 2-1 in het voordeel van de Haagse ploeg. Het duel werd gestreden in twee maal 30 minuten. De selectie van spelers van de voormalige Voorburgse hoofdklasser zondagvoetbal – destijds het hoogste amateurniveau en de derde divisie van Nederland – liep voortdurend achter de feiten aan. Na een 1-0 achterstand volgden een 2-1 en 3-1 stand in het voordeel van VUC. Bij menig Tonegido-speler bleek de omvang van het middenrif alles anders dan in topfitte toestand. Er waren echter nog genoeg spelers die topfit oogden. Onder hen Harry de Haas, Michael Wessels, Arie van der Padt, John Nolten en Jeroen Corver. De inmiddels grijs geworden Gilbert Taument dirigeerde de verdediging als van ouds. Aanvoerder Harry de Haas was, zoals in de good old days, ook verbaal non stop aanwezig. Zo kreeg rechtsback Brian Bell na een mislukte cross pass te horen ‘Hey Bell, die ballen gaf je vroeger ook al nooit goed’. Bij tijd en wijlen lieten de spelers hun technische vaardigheden nog eens zien. Voor een vijftigtal toeschouwers, vrijwel uitsluitend fans van Tonegido, lieten een aantal acteurs namens de Voorburgers helaas verstek gaan. Desondanks was de bankbezetting fenomenaal: tien man versus drie bij VUC. Het mocht echter niet baten: er werd verloren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter