Activiteiten
Snelle zwart-wit foto’s in Galerie BW5
In Galerie BW5 aan het Zwartepad in Voorburg wordt van zondag 13 januari tot en met zondag 17 februari de expositie ‘Fantastic Moments with men and machines’ gehouden. Deze toont foto’s in zwart/wit van Petra Pierrette Berger uit de wereld van de klassieke auto’s, racecircuits, garages, monteurs en hun liefhebbers in Frankrijk, Engeland en Italië. Petra Berger woont in Voorburg en heeft  een jarenlange ervaring als fotografe en docente fotografie. Ze heeft 27 jaar in Parijs gewoond en  heeft foto-exposities gehad in onder andere Parijs, Reims, Deauville, Luxemburg, Essen en Hoboken (New Jersey). De opening zal zondag 13 januari  worden verricht door de heer Antoon Gaemers. Zijn passie voor klassieke auto’s en voor tijd maken hem meer dan geschikt om op de titel van de foto-expositie ‘Fantastic Moments with men and machines’ in te gaan. De expositie is te zien op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur, op zondag van 13.00 tot 16.00 uur of op afspraak.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter