Activiteiten
Bijzondere foto expositie in serre van Westvliet

Vanaf zondag 13 januari hangt er een foto expositie in de serre van Westvliet Fitness & Racketclub aan de Westvlietweg.  Deze expositie bestaat uit een fotoselectie van drie fotografen, allen lid van fotoclub Diafragma (www.fotoclubdiafragma.nl). Door samen te werken aan deze expositie willen zij laten zien hoe de verschillende stijlen zich laten mengen in een veelzijdige expositie. De foto’s variëren van
natuurbeelden, landschappen, high speed fotografie en abstracte verf- en lichtfotografie. Alle werken zijn te koop. De deelnemers zijn George Gaiser, Ger ter Horst en Johan Vos.

George Gaiser: ,,Ik ben begonnen met fotografie omdat foto’s maken een geweldige manier is om prachtige momenten vast te leggen, herinneringen op te halen en alledaagse onderwerpen eens vanuit
een ander perspectief te bekijken. Naast allround fotografie ben ik ook werkzaam als trouwfotograaf en sinds enkele jaren actief lid van fotoclub Diafragma. Deze expositie bestaat uit verschillende foto’s die gemaakt zijn vanuit mijn persoonlijke interesse of in opdracht.”

Ger ter Horst: ,,Fotografie heeft altijd mijn interesse al gehad. Een aantal jaren ben ik reeds lid van fotoclub Diafragma. Meerdere keren eerste geworden in een wedstrijd bij de fotoclub en externe
wedstrijden en exposeer regelmatig in de regio Leidschendam-Voorburg, Den Haag en Rijswijk. In de expositie bij Westvliet Fitness & Racketclub laat ik verschillende soorten van fotografie zien: onder andere High-Speed fotografie waarbij bijvoorbeeld een drankblikje uit elkaar spat en je juist dat moment vastlegt en de prachtig uitgelichte oude Krups en Thyssen staalfabriek in Duisburg. Verder foto’s van Light-Painting (schilderen met licht bij lange sluitertijd). Daarnaast exposeer ik enkele natuurfoto’s.

Johan de Vos: ,,Ik ben al enige jaren bezig als fotograaf, vooral in de omgeving Den Haag. Als kind was ik al geïnteresseerd in tekenen en fotografie, maar door studie en ander verplichtingen ben ik pas
later actief begonnen als fotograaf. Ik werk als allround fotograaf met brede interesse in studio fotografie, fine art, architectuur en natuur- en landschapsfotografie. Ik ben continu bezig nieuwe ideeën te verzinnen, waarvoor ik op zoek ga op internet, galerijen of inspiratie vindt bij mijn collega’s van fotoclub Diafragma. Voor deze expositie laat ik werk zien uit mijn serie Paint Splash (verfspat fotografie met zeer korte sluitertijd), architectuur in Den Haag, herfstbos en abstract werk.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter