Oppositiepartij GBLV heeft voor vanavond (dinsdag 8 januari) een spoeddebat in de gemeenteraad aangevraagd over de mogelijke sluiting van ziekenhuis Antoniushove en Bronovo. GBLV wil meer duidelijkheid hebben over de acties die het college van B&W alleen en/of samen met de gemeenteraad en inwoners gaat ondernemen om het ziekenhuis open te houden. GBLV-raadslid Bianca Bremer geeft aan dat GBLV gezamenlijke actie wil van college, raad en inwoners om Antoniushove open te houden: ,,Met elkaar staan we nu eenmaal sterker. Het is goed om te zien hoe vanuit de raad de wens leeft om iets tegen de sluiting te doen. GroenLinks heeft een motie voorbereid en het CDA heeft al het concept voor een brief aan het HMC-bestuur opgesteld. Wat GBLV betreft zijn het college van B&W en gemeenteraad ook aanwezig bij de aanbieding aan het HMC-bestuur en aan de minister van de petitie die al door tienduizenden is ondertekend.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter