Een paar honderd inwoners van de gemeente zijn maandagavond naar het raadhuis getrokken voor de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur. En dus werden er druk wensen uitgewisseld met burgemeester, wethouders, raadsleden en vertegenwoordigers van tal van organisaties. Burgemeester Klaas Tigelaar had voor zijn toespraak een veilig onderwerp gekozen: de gezonde stad. Hij wees op de diverse activiteiten in de stad, die erop gericht zijn om de gezondheid van de bewoners te verbeteren. Zoals de buiten fitplaatsen, de activiteiten tegen overgewicht bij de jeugd, beweegmogelijkheden voor ouderen en gezonde sportkantines. In een enkele zin vertelde de burgemeester ook alert te zijn op de ontwikkelingen rond ziekenhuis Antoniushove. Ook kondigde de eerste burger aan dit jaar met voorstellen te komen om een andere – vernieuwende – invulling te geven aan de lokale democratie. Waarna de aanwezigen van deze gezonde stad zich stortten op de drankjes. Die in plastic werden geserveerd. Dat dan weer wel…

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter