De Voorburgse herenmodezaak Only for Men introduceert het beste vrijgezellenweekend ooit. Dat bestaat uit een compleet verzorgd weekend in de Only for Mension.  Nog één keer een echt mannenweekend. Alle mannen van Nederland die een aanstaande bruidegom in hun vriendengroep hebben, kunnen zich hiervoor opgeven. De winnaar zal samen met de aanstaande bruidegom en de complete vriendengroep een weekend doorbrengen in de Only for Mension. Dit weekend wordt compleet verzorgd. Het verblijf, maar ook de invulling van het weekend, wordt verzorgd met de beste activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar de herenmodewinkel zal er voor zorgen dat de mannen het beste vrijgezellenweekend ooit zullen beleven. Inschrijven kan via: http://www.onlyformension.nl/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter