Na eerder uitstel gaat het er nu toch van komen: maandag 14 januari wordt tussen 7.00 en 17.00 uur de tramwaarschuwingsinstallatie vervangen op de kruising van de Gruttolaan met de Heuvelweg. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor het tramverkeer. Er worden regelaars ingezet. Ook het autoverkeer zal geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden tijdelijk geen gebruik maken van de oversteek. De installatie wordt vervangen omdat uit een controle is gebleken dat deze in slechte staat verkeerd. Daarnaast zijn bepaalde onderdelen van de installatie aan het einde van de technische levensduur. Er komt een nieuwe regelkast, armaturen, drukknoppen en detectie. De masten en bekabeling worden niet vervangen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter