Nieuws
Woningbrand en mislukte overval

Aan de Dormaellaan in Voorburg is gisteravond rond half acht een flatwoning uitgebrand. De brand ontstond toen een vuurtje dat de bewoners op het balkon hadden gemaakt naar binnen sloeg, de woning in. De zeven aanwezige personen vluchtten daarop het pand uit. De gealarmeerde brandweer had het vuur snel onder controle. Wel moesten bewoners van omliggende flats, hun woningen uit. Daarbij hielp de politie. Waarom de bewoners op balkon een vuurtje maakten is nog onduidelijk. De vlammen sloegen waarschijnlijk naar binnen toen de balkondeur werd geopend en er ’tocht’ ontstond. Later op de avond moest de politie overigens opnieuw in actie komen. Dit maal bij een mislukte overval op de Dirk supermarkt aan de Burgemeester Sweenslaan in Leidschendam. De overvaller, een tiener, ging er van door. Een zoekactie leverde vooralsnog geen resultaat op. Het zou gaan om een jongen van 17, donkere huid, gekleed in een blauw vest met capuchon.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter