Nieuws
Bouwproject Feithplein kan starten

De Maese Woningen uit Rotterdam heeft de twee lege kantoortorens die aan weerszijden van het Feithplein in Voorburg staan gekocht. De ontwikkelaar wil ze gaan ombouwen tot appartementencomplexen voor in totaal 116 flats, zowel koop als huur. Daarnaast wil men ook het plein zelf onderhanden gaan nemen. Theater Ludens zou een nieuwe ingang moeten krijgen op de hoek van Feithplein, Vliegerlaan en Prins Bernhardlaan. Vlietnieuws berichtte eind 2017 al over de bouwplannen. Die werden in april 2018 pas formeel naar buiten gebracht. Sindsdien werd het stil rond het project. De Maese liet eerder weten eind 2020 de woningen te willen gaan opleveren. Overigens moet de gemeente nog wel de nodige vergunningen verlenen. Het huidige college van B&W lijkt daartoe bereid aangezien in het plan ook een renovatie van Theater Ludens zit.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter