De Zuidbrug van het Leidschendamse Sluisjescomplex wordt tussen maandag 14 januari 07.00 uur en vrijdag 18 januari 16.00 uur teruggeplaatst. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de Noordbrug (fietsers en voetgangers) en de Sijtwendetunnel (auto’s). Op 19 november werd de Zuidbrug uitgehesen en voor onderhoud naar de werkplaats van Hollandia in Krimpen a/d IJssel gevaren. Het onderhoud aan de brug duurde vanwege de staat van de brug langer dan voorzien. De brug en de sluisdeuren zijn weer hersteld en voorzien van een nieuwe verflaag. Na de Zuidbrug is de Noordbrug met de bijbehorende sluisdeuren aan de beurt. Half februari wordt deze uitgehesen en op de werkplaats onderhouden. Exacte data van het uithijsen en de bereikbaarheid volgen later. 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter