Buurtorganisatie Fenomeen Bovenveen is een Stichting geworden. Fenomeen Bovenveen organiseert al sinds begin 2017 regelmatig sport- en spelactiviteiten in de wijk Bovenveen Voorburg, de jaarlijkse Buitenspeeldag en in samenwerking met de Koningkerk de Burendag Bovenveen. Doel van dat alles is om de sociale cohesie ofwel contacten tussen bewoners te bevorderen. Dat lukt prima. Er komen altijd veel wijkbewoners op de activiteiten af. De evenementen vinden plaats in Park ’t Loo of op het Jan Mulderveld. Het eerste sport- en spelevenement van dit jaar is gepland op zaterdag 13 april. De status van Stichting heeft voor Fenomeen Bovenveen praktische voordelen zoals de ANBI-status (nodig om legaten en dergelijke belastingvrij te kunnen ontvangen), het aanvragen van subsidie en het kunnen openen van een bankrekening. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter