Nieuws
Getuigen gezocht poging winkeloverval Dirk

De politie zoekt getuigen van een poging tot overval op een supermarkt aan de Burgemeester Sweenslaan op donderdagavond 10 januari. Rond 19.45 uur kwam een man de winkel aan de Burgemeester Sweenslaan binnen en probeerde met een mes geld uit de kassa buit te maken. Toen dit niet lukte is de man ervandoor gegaan in de richting van de Amstelhof. Agenten zochten in de omgeving, maar hebben de verdachte niet meer aangetroffen.

Het ging om een donker getinte man met normaal postuur. Ongeveer 1.80 meter lang. De man droeg een blauw Adidas-trainingspak met capuchon en drie witte strepen. Verder droeg hij donkere Nike-sportschoenen met een witte zool en een wit Nike-logo. Ook droeg hij mogelijk donkere handschoenen. In zijn linkerhand droeg hij een plastic tas en in zijn rechterhand een klein mes.

De recherche komt graag in contact met getuigen van de poging overval of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900 – 8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800 – 7000.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter