Nieuws
Informatieavond over kademuur Delftsekade

In de Binnenhof is op dinsdag 15 januari een informatieavond over de vervanging van de kademuur aan de Delftsekade in Leidschendam. Uit onderzoek en metingen is gebleken dat het oudste deel van de kademuur aan de Delftsekade aan vervanging toe is. De Provincie Zuid-Holland en het Hoogheemraadschap van Delfland gaan deze kademuur dit jaar vervangen. Het gaat om het stuk tussen de Dorpskerk (Peperbus) en Delftsekade huisnummer 14. Tijdens de informatie avond wordt informatie gegeven over de noodzaak van de vervanging, de mogelijke gevolgen voor wat betreft bereikbaarheid en parkeren. Daarnaast kunt u aangeven waar uw zorgen liggen en wat uw verwachtingen zijn. De avond is vrij toegankelijk en opgeven is niet nodig. De bijeenkomst in De Binnenhof, Damhouderstraat 2a in Leidschendam, begint om 19.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter