Robert en Soenita (Ro&Soe), de eigenaren van RosoeFood B.V. hebben de deur geopend van hun eerste restaurant genaamd ‘Eethuis Rosoe’. De zaak is te vinden aan de Ter Cappellenstraat 6 in Voorburg. Eethuis Rosoe biedt een menukaart  met als basis verse gerechten uit de keukens van het land van herkomst van de eigenaren, Suriname en Nederland. Naast de uitgebreide kaart kiest Eethuis Rosoe elke maand een land of werelddeel als thema,  met verse gerechten, geïnspireerd door de keukens uit dat land of werelddeel. Hiermee onderstreept RosoeFood B.V. met hun slogan ‘Let’s taste the world’ hun bijzondere concept om  gasten letterlijk en figuurlijk de wereld te laten proeven. Naast ter plekke eten, kan men hier ook afhalen.

Door deze samengestelde keuken (Fusion Kitchen) bieden zij diversiteit aan hun gasten en kunnen deze kennis maken met gerechten uit verschillende keukens welke ook verrassend goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarbij staat de kwaliteit en de versheid van deze producten centraal. RosoeFood  verleent tevens nog andere services, zoals: Besloten groepen van maximaal 20 personen, catering op locatie voor bedrijven en particulieren vanaf 35 personen en lunch, diner en hapjes op locatie voor bedrijven tot 35 personen. Meer informatie op de website www.rosoefood.nl (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter