Nieuws
19-20 januari: Schiphol onbereikbaar per trein
Van donderdag 17 tot en met zondag 20 januari rijden er geen treinen tussen Schiphol en Leiden.  ProRail voert dan werkzaamheden uit rond Schiphol. De NS zet bussen in. Op zaterdag 19 en zondag 20 januari is Schiphol helemaal niet per trein bereikbaar. De werkzaamheden zijn ingrijpend en de impact op het treinverkeer is groot. Door de centrale ligging van Schiphol geldt op diverse trajecten in Zuid- en Noord-Holland alsook Flevoland een aangepaste dienstregeling met omreizen, extra overstappen en soms ook minder treinen. NS zet bussen in tussen Schiphol Airport – Leiden, Schiphol Airport – Amsterdam Sloterdijk en Diemen Zuid – Duivendrecht. Bij de halte staan in- en uitcheckpalen. Op het traject Amsterdam Bijlmer Arena – Amsterdam Zuid – Schiphol Airport kunnen reizigers ook gebruikmaken van de R-net bussen. Daarvoor checken zij in en uit bij de vervoerder. Dit geldt ook voor de metro. De NS adviseert reizigers hun reis van tevoren te plannen via de NS Reisplanner op ns.nl of de NS app. In het reisadvies is een schatting opgenomen van de extra reistijd. Deze bedraagt circa 15-45 minuten.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter