Dit is het overzicht van de voorstellingen in Theater Ludens in de week van 17 tot en met  22 januari:

 Donderdag 17 januari: Matinee / Cabaret/ Peter Faber / 75 Hoera! Aanvangstijd: 14.30 uur. Toegangsprijs: € 18,00.  Hangen of Leven! Leven is een werkwoord. Je lijf is je voertuig, je Ferrari. Je hart de motor, je adem de brandstof en je mind de TomTom, En jij bent de bestuurder… een leven lang.  Een uit Peter Fabers praktijk geboren interactief programma. Sleutel woorden: levenslust, humor, energie, gouden tips,inspirerend en vitaliserend voor iedereen die het Leven wil Vieren van eerste kreet tot laatste zucht!

Vrijdag 18 januari : PopCafé, Aanvangstijd: 21.00 uur. In 2014 namen de Drumschool Voorburg en Theater Ludens het initiatief om lokale bands een podium te bieden: het POPweekend. En dat werd een groot succes. Vanavond de presentatie bandcoachingleerlingen van Drumschool Voorburg.

Zaterdag 19 januari: Cabaret / Jochen Otten / Troosten. Aanvangstijd: 20.30 uur. Toegangsprijs: € 19,00. Jochen is lid van het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Hij schreef voor programma’s als Dit was het Nieuws en Spijkers met Koppen en is steeds vaker als acteur te zien in films en series (Belladonna’s, Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg, Mees Kees, Fenix, Papadagen en Zwaarverliefd). Regisseur: Pieter Bouwman. Tekstbijdrage: Janneke de Bijl.

Zondag 20 januari: Jeugd 3+ theater met poppen / Krijt / Het geheim van de Wilg.  Aanvangstijd: 11.00 uur. Toegangsprijs: € 9,50. “Nuna, weet jij wat het geheim van de wilg is?” Dat vraagt opa iedere keer als Nuna op visite komt. Nuna heeft al honderd keer geraden en steeds schudt opa lachend zijn hoofd. “Kom je morgen weer raden, Nuna?” Nuna weet zeker dat ze morgen het goede antwoord heeft… Maar die morgen is opa er niet meer. Nuna is boos en verdrietig tegelijk. Hij had het geheim van de wilg nog niet eens verklapt! Waarom is hij zomaar weggegaan? Toch blijft Nuna vastberaden om het antwoord te vinden. In een spannende zoektocht ontmoet zij verschillende dieren, die haar allemaal hun eigen wonderlijke geheimen toevertrouwen. Maar het geheim van de wilg kennen ze niet. Wie weet het dan wel? Zal Nuna het geheim van de wilg ooit ontrafelen? Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.

Dinsdag 22 januari: Lunchconcert / Tango Aliado. Aanvangstijd: 12.30 uur. Toegangsprijs: € 8,00. Elke tango is een herinnering. Elke noot een avontuur. En zijn ritme is een raadsel. Dat vreugde geeft of lijden. In het programma El Compás laat Tango Aliado diverse tangostijlen en  ritmes horen. Zij zijn gefascineerd door de kracht van ritmes in de  tango. Francisco Canaro schreef over de tango ’y su ritmo es un imán’ (en zijn ritme is een magneet). U wordt verrast door zowel opzwepende dansen als intieme, tedere melodieën van onder andere Pugliese, Canaro, Salgán en Piazzolla, uitgevoerd door een gepassioneerd kwartet. Tango Aliado is een Amsterdams, professioneel  kwartet, bestaande uit: Françoise van Varsseveld (viool), Gert Wantenaar (bandoneon), Mariken Zandvliet (piano) en Lucas Stam (cello).

U kunt kaarten bestellen via de website www.theaterludens.nlDe kassa is geopend van donderdag t/m zaterdag van 14.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoon kassa: 387 11 68.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter