Nieuws
Commotie rond plan Vinkenborghlaan Leidschendam

De GBLV-gemeenteraadsleden Nico Hooijmans en Frank Rozenberg plaatsen vraagtekens bij de gang van zaken rond een bouwplan voor de Vinkenborghlaan 41 in Leidschendam. Daar zat zorginstelling Florein. Toen die vertrok wilde de eigenaar van het pand omzetten van zorg naar wonen om er 29 woningen in te kunnen realiseren. Daar is eind 2017, begin 2018 vergunning voor aangevraagd bij de gemeente, en verkregen. Dit tot woede van omwonenden die bezwaar aantekenden. De commissie bezwaarschriften heeft hen gelijk gegeven. Naar nu echter is gebleken, heeft de gemeente de initiatiefnemer doodleuk een nieuwe vergunning gegeven. ‘Rechtszekerheid?’ zo vragen de twee raadsleden zich af, die inmiddels met de omwonenden hebben gesproken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter