Het nieuwjaarsfeest van wijkvereniging Damsigt is druk bezocht. Ruim 200 wijkbewoners van alle leeftijden kwamen onder het genot van een hapje en een drankje bij elkaar om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Het vernieuwde wijkgebouw ‘De Boot’ blijkt een prima locatie voor dit soort bijeenkomsten. Kinderen en volwassenen genoten van versgebakken oliebollen, snert en broodjes rookworst. Ondertussen konden mensen mee doen met een potje curling en was er voor de kinderen een knutselworkshop, airhockey en tafelvoetbal. Het feest is financieel ondersteund door de stichting Vlietwensen en bakkerij Van Maanen. Naast bewoners van de wijk Damsigt weten ook steeds meer bewoners van de aangrenzende Kleurenbuurt en het Verzetsheldenkwartier het wijkgebouw te vinden. ,,Een plek waar alle generaties samenkomen. Dat is precies wat we als vereniging voor ogen hebben”, aldus bestuurslid en initiator Patrick Mingaars. Activiteiten van de wijkvereniging zijn te vinden via www.wijkverenigingdamsigt.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter