De afdeling den Haag, van Stichting Hoormij organiseert op donderdag 7 februari,  tijdens de week van het Oorsuizen, een informatieavond over Tinnitus. Tijdens het programma komen ervaringen, oorzaken, behandelmethoden en nieuwe ontwikkelingen aan bod. Deze avond is bedoeld voor iedereen met tinnitus klachten. Ook partners en andere geïnteresseerden zijn  welkom. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en ruimte voor het onderling uitwisselen van ervaringen. De bijeenkomst wordt gehouden in de Koningkerk  Bruijnings, Ingenhoeslaan 4,  in Voorburg. De presentatie start om 19:30 uur onder avondvoorzitterschap van Willem Dekker. Men sluit de avond rond 21:30 uur af.

Peter Krauweel, ervaringsdeskundige van Stichting Hoormij, zal vertellen over zijn ervaringen met tinnitus en hoe hij met de impact van die herrie in zijn hoofd heeft leren omgaan. Daarnaast zal hij onder andere ingaan op diverse oorzaken, actuele behandelmethoden en nieuwe ontwikkelingen. Joan van Baarle zal vertellen waarom ze het boek ‘Gevangen in geluid’ heeft geschreven. Hierin beschrijft zij het proces dat haar dochter Gaby Olthuis doormaakte in de jarenlange strijd tegen een ondraaglijke vorm van oorsuizen.  Joan en Peter richten zich op de toekomst en besteden tot slot gezamenlijk aandacht aan de toename van tinnitus vooral onder jongeren door overmatige geluidniveaus, zoals in het uitgaansleven.

De entree bedraagt € 5,-. Leden van de bij Stichting Hoormij aangesloten verenigingen hebben gratis toegang. Als men ter plaatse lid wordt is de avond vrij toegankelijk. Vooraf inschrijven via www.stichtinghoormij.nl  agenda is gezien het maximaal aantal plaatsen noodzakelijk. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar denhaag.secretaris@stichtinghoormij.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter