Van Velsen Rally Sport heeft de laatste etappe in de Africa Eco Race (de originele Parijs – Dakar) gewonnen. Het team rond chauffeur Aad van Velsen wordt vanavond om 19.30 uur gehuldigd in De Bles, Dr. van Noortstraat Stompwijk. Met het winnen van de laatste etappe bereikte Van Velsen ook een vierde plek in de eindstand bij de trucks en een veertiende stek in het klassement van auto’s en trucks. Het was de tweede Africa Eco Rally die het team reed.  De rally bestond uit twaalf etappes met een totale lengte van meer dan 6000 kilometer. Men begon op 1 januari in Nador (Marokko) om via Mauretanië naar Senegal te rijden. De laatste etappe was 300 kilometer lang waarvan 22 competitief. De ceremoniële finish lag in Dakar bij Lac Rose.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter