Tijn Touber is zondag 3 februari van 10.30 tot 12.30 uur voor een lezing te gast in Vrijzinnig Centrum De Hoeksteen, Rozenboomlaan 119 Voorburg. Tijn Touber vertelt over het grootste avontuur van je leven, je diepste passie, belangrijkste mentor, heilige graal, favoriete probleem en ultieme levensbestemming. De lezing wordt georganiseerd in het kader van de Maand van de Spiritualiteit en is een samenwerking van De Hoeksteen en de Bibliotheek aan de Vliet. Kaartverkoop: via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek. Leden van de bibliotheek betalen € 5,50; niet-leden € 7,00. Vrienden van De Hoeksteen betalen € 5,00 bij de kerk.

Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er, ondanks alle welvaart, ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. Tijdens de Maand van de Spiritualiteit wordt er op allerlei manieren gehoor gegeven aan de groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving zien. De Hoeksteen en de Bibliotheek aan de Vliet laten u graag kennismaken met Tijn Touber.

Tijn Touber vindt dat ieder mens in essentie allemaal dezelfde lessen te leren heeft, inwijdingen te ondergaan en inzichten te verwerven. Aan de buitenkant zien onze levens er verschillend uit, maar de innerlijke weg verloopt voor ons allen via archetypische stappen en wendingen. Wanneer je dit oerverhaal leert kennen, snap je je eigen leven en de fases waar je doorheen gaat beter. Je begrijpt waarom het soms donker is en wat voor inzicht nodig is om naar de volgende fase van het avontuur te gaan. Je krijgt inzicht in welke lessen iedere fase voor je in petto heeft en wat er van je wordt gevraagd. Je levenslijn leren kennen, brengt je in contact met de werkelijke redenen waarom jij hier bent. Tijn weet spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Dat maakt deze lezing bijzonder interessant.

Tijn Touber (Amsterdam, 1960) is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Hij groeit op in Amsterdam en Seattle en richt in 1984 de band Loïs Lane op. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en leeft veertien jaar als yogi in Amsterdam. In juni 2009 verschijnt zijn boek ‘Spoedcursus Verlichting’ dat een bestseller wordt. Vanaf dat moment verschijnt er ieder jaar een boek. Enkele titels: ‘Verlicht Leven’, ‘Stadsverlichting’, ‘Het Geheim van Genialiteit’, ‘Yogi Power’ en ‘Heimwee naar het Paradijs’ (over de zeven universele inwijdingen). Tijn combineert muziek en meditatie in het Seven Steps To Paradise Concert dat hij samen met zijn vrienden Binkie (zang, sounds) en Peter Sambros (bas) geeft. Daarnaast geeft Tijn regelmatig retraites, workshops en is hij een veelgevraagd spreker.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter