Activiteiten
Open week SeniorWeb met DigiCafé

SeniorWeb houdt een Open Week. Die vindt plaats van 21 tot en met 27 januari. SeniorWeb aan de Vliet doet ook  mee. Tijdens de Open Week is er bij de verschillende locaties van de Bibliotheek aan de Vliet een DigiCafé: in de locatie Voorburg op dinsdag  22 januari van 14.00 tot 16.00 uur en in Leidschendam op vrijdag 24 januari ook van 14.00 tot 16.00 uur.

In het DigiCafé kan men gratis en zonder afspraak binnenlopen met vragen over het gebruik van  computer, tablet, e-reader of smartphone. Ook als er over wordt gedacht een nieuw apparaat aan te schaffen, kan men in het DigiCafé terecht voor advies. In het DigiCafé helpen de medewerkers ook bij het maken van een keus uit het cursusprogramma ‘Allemaal digitaal!’. Welke cursus of workshop is geschikt voor? Als dat duidelijk is, kan men zich direct inschrijven voor de cursus of workshop van uw keuze. Het DigiCafé is een ontmoetingspunt waar u anderen tegen komt om tips en ervaringen mee te delen.

Lukt het  niet op bovenstaande data naar het DigiCafé te komen? Geen probleem. Het DigiCafé wordt om de week gehouden: in Voorburg op dinsdagmiddag en in Leidschendam op donderdagmiddag. De tijd is altijd van 14.00 – 16.00 uur. Alle data vindt men op www.bibliotheekaandevliet.nl/allemaaldigitaal

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter