Modeketen Only for Men, met een vestiging aan de Herenstraat in Voorburg, vertegenwoordigt de Mannen van Nederland op het gebied van mode, maar zet zich ook in voor mannen die zich in een minder positieve positie bevinden. Met de Mannen voor Mannen Stichting wordt geld ingezameld voor prostaatkanker. Zo is in 2018 ruim 10.000 euro opgehaald voor deze stichting.

Prostaatkanker is één van de meest voorkomende ziektes onder de Mannen van Nederland. Ruim 10.000 mannen per jaar krijgen deze ziekte. De Mannen voor Mannen Stichting zamelt geld in voor het KWF om onderzoeken te steunen, extra voorlichtingen te geven en patiënten te ondersteunen. Ook dit jaar zijn er vele activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen. In alle Only for Men winkels staan doneerboxen waardoor iedereen een steentje kan bijdragen. Ook zijn er in de winkels armbanden verkocht, waarvan de volledige opbrengst naar de stichting is gegaan.

Naast de doneerboxen en de armbanden in de winkels, heeft de Mannen voor Mannen Stichting het afgelopen jaar diverse evenementen georganiseerd om extra geld in te zamelen voor het KWF. Zo is in maart het Only for Men-tennistoernooi gehouden en is dit jaar twee keer, in mei en september, de Only for Men Ride georganiseerd. Samen met Johnny Hoogerland en Michael Boogerd hebben fanatieke fietsers een route afgelegd door Waalwijk en Veghel op wielrenfietsen. Ook is er speciale wielrenkleding ontworpen die de fietsers konden kopen. Het einde van het jaar is afgesloten met een loterij. Klanten konden in alle winkels een lot kopen waarmee ze kans maakten op mooie prijzen. De opbrengst van alle events is uiteraard naar de stichting gegaan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter