Om hopeloos van te worden, vindt wijkvertegenwoordiger Ap de Heus. Maandag maakte hij zijn traditionele afvalroute. Hij kwam jankend thuis.  In twee uur tijd trof Ap vanaf zijn fiets maar liefst 28 plekken aan in zowel Voorburg als Leidschendam, waar hij rotzooi zag. Veel grofvuil, maar ook vuilniszakken, volle containers, karton en papier. Vooral de enorme hoeveelheid grofvuil valt op. Kennelijk neemt niemand de moeite dit zelf weg te brengen. Vooral de afstand naar het Avalex brengstation in Rijswijk wordt als een hindernis gezien. En het wachten op de ophaaldienst duurt velen te lang. Het wachten is op de speciale grofvuilcontainers, die in de gemeente geplaatst zouden worden. In tegenstelling tot het wekelijks ophalen van restafval, zit hier nog geen schot in. Tot dan, zal het een rotzooi blijven. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter