,,We zijn wat moeilijk bereikbaar”, melden de mensen van Huize Dorrepaal in de Voorburgse wijk Park Leeuwenbergh. ,,U kunt ons alleen bereiken via de Westvlietweg. De brug voor de deur is afgesloten.” Verkeer dat dezer dagen de Vliet wil passeren heeft het bijzonder moeilijk. In Leidschendam wordt gewerkt aan de bruggen bij de Sluis. Even verderop in Voorburg, is de Raadhuisstraat maar deels beschikbaar zowel van als naar de Kerkbrug. En ook de Oude Tolbrug bij het Westeinde en de Fonteinenburglaan is nu afgesloten.

Logistiek lijkt er ergens iets niet helemaal goed gegaan. De Oude Tolbrug is helemaal niet te gebruiken. Tot en met 20 januari kan de brug alleen lopend of met de fiets aan de hand worden overgestoken. Het autoverkeer wordt omgeleid. Van 9 tot en met 24 februari en van 5 tot en met 6 maart is de brug ’s nachts gestremd voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens die nachten langere wachttijden ervaren vanwege het openen en sluiten van de brug. Tijdens de werkzaamheden zal de brug een aantal keer een hele dag niet toegankelijk zijn. Het werk aan de Raadhuisstraat duurt nog een kleine week. En bij de Sluis heeft men nog wel wat meer tijd nodig.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter