Het lijkt erop dat de eerste camera’s in het Voorburgs Huygenskwartier nu werken. Zo zijn in de Kerkstraat de verkeersborden aangepast en wordt er nu direct gewezen op de aanwezigheid van camera’s. De kentekenregistratie die hiermee wordt ingevoerd is bedoeld om de verkeersoverlast in Oud Voorburg tegen te gaan. Iedere automobilist, scooter- of brommerrijder wordt gesignaleerd. Het is de bedoeling dat met de komst van de registratie de pollers verdwijnen. Maar in de Kerkstraat staan ze nog broederlijk naast elkaar. Misschien maar goed ook, want de camera is al verdraaid en kijkt nu zo’n beetje de huizen in. Overigens is het volkomen onduidelijk of de camerabeelden al bekeken worden en wat de consequenties zijn. Omwonenden zijn door de gemeente in ieder geval nog niet op de hoogte gebracht.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter