Activiteiten
Eerste concert op Prinses Marianne vleugel

Voor het eerst wordt een concert georganiseerd op de Prinses Marianne vleugel in de Notariszaal van Museum Swaensteyn aan de Herenstraat in Voorburg. In een unieke museale omgeving hoort men donderdag 7 februari prachtige muziekstukken, gebracht door Julia Bronkhorst (sopraan) en Pablo Escande (piano). Tijdens dit recital wordt onder andere één van Prinses Mariannes eigen composities  gespeeld. Marianne hield hartstochtelijk van muziek. Zij speelde piano en componeerde ook zelf.

Op het programma staat Daar waren twee Conincskinderen: Het veelbewogen leven van prinses Marianne in muziek en woord met onder andere muziek van Caccini, Vivaldi, Schubert, Haydn, Pijper, Hahn, Röntgen en Escande. Het concert begint om 20.00 uur en duurt een goed uur. Vanaf 19.30 uur is inloop met drankje. De toegangsprijs is €15,- per persoon, reserveren via secretariaat@swaensteyn.nl Er kunnen maximaal 40 mensen in de zaal.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter