Mocht je nog hardloopschoenen nodig hebben om je voor te bereiden op de nieuwe Meerhorstloop, of kicksen voor de wedstrijden van Oud-Tonegido, SEV, Forum Sport en andere mooie voetbalclubs uit Vlietland, dan hebben wij een aanrader gevonden. Een nieuw idee wekte reeds onze attentie: Sportshowroom.nl. Een site waar alles gemakkelijk op één plek is terug te vinden. Merken en webwinkels verzamelen zich hier namelijk in één showroom, met handige filters op collectie, kleur, maat en prijs. Hierdoor zie je direct de beschikbaarheid en heb je een uiterst effectief zoekresultaat.

Shoppen wordt met deze tool simpelweg een stuk eenvoudiger. Dat kunnen we goed gebruiken. Een kortere zoektocht online betekent meer tijd voor activiteiten buiten. Laten we onszelf eens verwennen met de nieuwste hardloopschoenen van ASICS, New Balance, adidas of Nike. Bij de volgende bijeenkomst in de kantine van Stompwijk’92, hebben we dan allemaal onze favoriete exemplaren om de voeten, om een nieuwe loop een vurige start te geven. En op Sportpark Meerhorst valt nog veel meer te beleven. De laatst-uitgebrachte voetbalschoenen kunnen door jong en oud, voor veld en zaal, goed worden ingezet.

Sportshowroom.nl verkoopt niet alleen de sportartikelen van de merken, maar vertelt ook de verhalen van o.a. Nike, adidas en PUMA. Hoe is het idee voor een bepaalde schoen ontstaan, wat is het idee erachter, en vooral voor wie is de schoen gemaakt? Info waar je wat mee kan. Zo weet je welke schoen het beste in te zetten is, tussen de polders en Hollandse Plassen, in het Groene Hart van onze Vlietlanden. Sportswear wordt bovendien niet alleen meer gemaakt om in te sporten maar is ook perfect te gebruiken voor vrijetijdsactiviteiten. Zo zullen nieuwe sneakers en wandelschoenen mooi uitkomen op Camping Vlietland. Genoeg opties om impact te maken en jezelf in de schijnwerpers te zetten, dat kan nooit kwaad, en sporten met de juiste artikelen geeft gewoon energie.

(Gesponsorde tekst)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter