Er staat de komende tijd van alles op het programma in Ons Tolhuis, het wijkgebouw voor Leidschendam-zuid aan de Horre 1. Vrijdag 18 januari is er weer een bingo, die om 20.00 uur begint. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De bingokaarten worden in de zaal verkocht. Aan het eind van de avond wordt een groot aantal loten getrokken waarmee ook nog leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Vrijdag 1 februari van 10.30 tot 11.30 uur is het wijkgebouw open om kennis te maken met anderen. Tijdens een kopje koffie of thee kan men praten over de interesses en horen wat anderen leuk vinden. Maar het gaat vooral om even uit uw huis te zijn en gezellig iemand anders zien en spreken.

En op zaterdag 2 februari  organiseert de wijkvereniging weer een klaverjasmarathon in Ons Tolhuis. Van 10.00 tot 22.00 uur worden er partijen gespeeld volgens het zogenoemde Rotterdamse systeem. Er zijn leuke prijzen te winnen. Kosten voor deelname: € 20,- per persoon inclusief koffie of thee met cake, lunch (belegde broodjes met diverse dranken) en diner met een  Chinees/Indische maaltijd. U kunt zich aanmelden bij Wil van Weers, De Oude Bleijk 5 in Leidschendam, telefoon 070-327 7001. Aanmelden kan ook in wijkgebouw Ons Tolhuis. Graag vooraf betalen voor deelname.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter