Zowel de voetbalverenigingen RKAVV als Forum Sport hebben besloten om de maandelijkse Buurtresto Samen Eten in 2019 voort te zetten.  Ook andere buurtverenigingen hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in het Buurtresto-model. Dit kan leiden tot meer eet- en ontmoetingsmogelijkheden in de  gemeente.

Het was deze week in ieder geval weer gezellig bij de buurtresto in de kantine van RKAVV.  Daar genoten 33 gasten van een heerlijk diner. Een grote groep vrijwilligers hadden weer bijzonder hun best gedaan om iets lekkers  te maken. Vooral de verse tomatensoep viel erg in de smaak, maar ook de bloemkool met kaassaus werd enthousiast weg gehapt.

Miriam Blom van Sport en Welzijn verwelkomde de gasten met de beste wensen. ,,Ik ben verheugd om  ook in het nieuwe jaar  weer zoveel blije gezichten te zien zowel van de gasten als de vrijwilligers. Onze Syrische vrijwilligers helpen ons fantastisch en hebben aangegeven binnenkort ook een keer te gaan koken. Daar kijk ik nu al naar uit.”

Ook was eerder al de lunch bij Forum Sport weer geslaagd. Steeds meer mensen weten de weg naar de sportkantine te vinden en sommigen zijn zo enthousiast dat ze zich als vrijwilliger hebben gemeld. Volgende lunch á € 6,- bij Forum Sport is op vrijdag 1 februari tussen 12.00- 14.00 uur. Reserveren:  gast@forumsport.nl of bel 06 – 111 686 28. Adres: Prins Bernhardlaan 242 Voorburg. Volgend diner á € 6,- bij RKAVV is op dinsdag 5 februari tussen 18.00-20.00 uur. Reserveren: 06 – 3197 2288 adres: Sportparkweg 4 Leidschendam. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter