Na de bekendmaking van alle genomineerden voor de Sportprijs 2018 is er een speciale website gelanceerd: www.sportprijs-lv.nl Naast de nieuwe website is er nòg een vernieuwing: de samenstelling van de jury. De Sportprijzen worden uitgereikt aan sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg die in 2018 unieke sportprestaties leverden. Juryleden van vorig jaar maken plaats voor Edwin van de Graaf (Sportman van 2016). De jury van de Sportprijs 2018, die verder bestaat uit Henry Steffens en Alexander Wagener.

De juryleden van de Sportprijs kijken uit naar de feestelijke uitreiking op 18 februari. Kersvers jurylid Edwin van de Graaf: ,,Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor de sportprestaties van alle sporters binnen de gemeente. Deze verkiezing is een mooi middel om de sporters in het zonnetje te zetten en de aandacht te geven die ze verdienen.”  Voor jurylid Alexander Wagener was het ‘weer een eer’ om alle inzendingen te beoordelen. Dit jaar kan het publiek meestemmen via de nieuwe website www.sportprijs-lv.nl Vanaf 28 januari kan er op de genomineerden gestemd worden. De officiële uitreiking van de Sportprijzen 2018 is op maandag 18 februari in sporthal De Kastelenring in Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter