Het Sociaal Netwerkpunt in Voorburg heeft met een Nieuwjaarslunch voor alle samenwerkingspartners, 2019 afgetrapt. Wethouder Jan-Willem Rouwendal was ook aanwezig om de mensen toe te spreken en een toost uit te brengen. Samenwerkingspartners MEE, Middin, Woej, Limor, Fonteynenburg, gemeente Leidschendam-Voorburg, Participatieraad, Lokale Kamer, Schuldhulpmaatjes en Sport en Welzijn waren aanwezig om onder het genot van een drankje en broodje te netwerken en plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Wilko Beekes (Sociaal Netwerkpunt Voorburg): ,,Het was een zeer geslaagde Nieuwjaarslunch die zorgde voor een mooi netwerkmoment. Gezien de belangstelling en het enthousiasme bij de bezoekers is dit zeker voor herhaling vatbaar. Volgend jaar dus een nieuwe kans om te netwerken!” Het Sociaal Netwerkpunt Voorburg aan de Van Faukenbergestraat is er voor alle samenwerkingspartners in het sociaal domein. Er is ruimte om te werken, elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Het is een mooie plek om een  professioneel netwerk op te bouwen en te onderhouden. Alle partners kunnen op de locatie gebruik maken van meerdere (flex)werkplekken, vergaderruimten en spreekkamers voor gesprekken met partners of cliënten. Sport en Welzijn is gastheer en verantwoordelijk voor de sociale coördinatie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter