,,De Tolbrug bij ziekenhuis Reinier de Graaf is wegens werkzaamheden gesloten voor het verkeer. De Raadhuisstraat wordt door werkzaamheden met verkeerslichten en verkeersregelaars ‘behandeld’. De Kerkbrug is de eerst volgende doorgang naar de Parkweg, dus naar veel delen in de richting Den Haag. 
Merkwaardig dat in een straal van rond 800 meter, in dezelfde periode, één voor Voorburg belangrijke doorgang afgesloten is en de ander slecht, laten we zeggen, begaanbaar is. Daarbij komt nog dat het verkeerslicht komend vanuit de Raadhuisstraat naar de Parkweg, De Rozenboomlaan, werkelijk zo kort belachelijk is afgesteld, dat bij groen licht er maximaal 5 auto’s door kunnen. Wie bedenkt zulks… Wat een inbeeldend vermogen hebben de verantwoordelijken van de infrastructuur hier.
Voor normaal denkende mensen is het niet zo moeilijk te bedenken, dat het verkeer in beide richtingen door de Raadhuisstraat, door deze werkzaamheden danig opstroopt, zeker in de spits en al helemaal zeker met het vrachtverkeer die de nodige Horeca en winkels bevoorraadt. Praten we nog niet over de ‘boodschappende mensen’ bij de Hoogvliet die hun auto half op de stoep, half op de rijweg wensen te zetten. Er zijn heuse files! Laat staan het milieu, waar de Gemeente de mond van vol heeft. Afgezien nog van de gevaarlijke momenten.
Schandalig! Het gemeentebestuur geeft duidelijk blijk van onvermogen, men heeft zeer weinig kijk op de zaak, het zal ze niet deren. Gebrek aan inzicht. Het is geen uitzondering dat je tussen de Kerkbrug en de Parkweg ongeveer dezelfde tijd kwijt bent als van de Parkweg naar Scheveningen.”
(Rick E. Tausent, woont in de Raadhuisstraat)