Het was druk in Theater Ludens. Daar werd het maandelijks popcafé gehouden. En er komen steeds meer bezoekers op afDrumschool Voorburg organiseert één keer per maand op vrijdag samen met Theater Ludens het Voorburgse PopCafé. Lokale helden krijgen de gelegenheid om op te treden. Dit keer waren dat maar liefst zes bands. De jongste bandleden traden als eerste op. Terwijl zij de foyer al weer verlieten werd het steeds drukker. Veel jongeren uit de gemeente kwamen wat later speciaal voor de populaire groep Period 5. Deze band speelde zelfs twee toegiften. Tot vlak voor het podium was de foyer vol. Er werden veel populaire nummers  gespeeld.  Zo vertolkten twee bands Radar Love en Twilight Zone van Golden Earring. Er werd opgetreden door Delayed Ape, Blue Line, Capsized Moon,  Little Giants, The Aces en Period 5. Ook fotograaf Ot Douwes genoot en zette meteen alle bands op de foto. (foto’s Ot Douwes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter