Nieuws
Zwaar ongeluk Parkweg

Gisteravond even na 19.00 uur heeft er op de Parkweg in Voorburg, vlak voor het spoorviaduct, een zwaar ongeluk plaatsgevonden. Volgens getuigen trachtte de bestuurder van een zwarte auto vlak voor de wegversmalling bij de kruising met het Oosteinde, rechts een andere auto in te halen. Daarbij knalde de wagen tegen een reclamezuil en een boom aan om vervolgens naar links de weg over te vliegen en tegen een lantaarnpaal op de middenberm tot stilstand te komen. Daar reed de andere auto achter op het wrak in. De  chauffeur van de eerste auto vluchtte na het ongeluk en is, voor zover bekend, tot op heden nog niet aangehouden. Er vielen bij de klap twee gewonden waarvan één zwaar. Daarvoor kwam de traumahelikopter ter plaatse. De Parkweg werd in beide richtingen afgesloten. Het wrak werd uiteindelijk voor de politie weggesleept. Nadat de weg was ontdaan van olie- en benzineresten alsmede andere  auto-onderdelen kwam het verkeer op de Parkweg weer op gang.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter