De politie heeft de vermiste inzittende gevonden van de auto die zaterdagavond een chaos aanrichtte op de Parkweg/hoek Oosteinde in Voorburg. Een donkergekleurde SUV met drie inzittenden klapte toen op een informatiebord en een boom. Twee gewonden werden per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Een derde gewonde, vermoedelijk een 21-jarige man uit Den Haag, was na het ongeval weggelopen. De politie maakte zich ernstig zorgen om deze gewonde. De politie zal de man op een later moment spreken over zijn rol bij de aanrijding. Het is overigens beslist niet de eerste keer dat er op dit punt, nabij het eind van de Parkweg, ernstige ongevallen gebeuren. Zo meldt Jan van Egmond dat er in 1952, ter hoogte van Park Vronesteyn, een vrachtauto met oplegger over de stoep reed en via de voor tuin tot stilstand kwam voor de ingang van dansschool Kuijpers, Oosteinde 237. (foto Foto’s van Voorburg)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter