CobraNova U14-1 speelde uit in Roosendaal tegen Blauw-Wit. Na de wedstrijd van vorige week hadden de basketballers van CobraNova de smaak te pakken. Ze wilden ook nu  met een hoge puntenscore naar huis terug keren. Beide teams starten vol enthousiasme. In het begin lukte het niet, om makkelijk te scoren. De eerste kwart werd ook geopend met een strafworp voor CobraNova. Vanaf dat moment ging het goed. De coach van Blauw-Wit moest al snel een time-out aanvragen om zijn jongens bij de les te houden. De eerste kwart eindigde ook in 7-23. In de tweede periode  werd dit voortgezet. Pauze bij 17-52. Na de pauze was de gedrevenheid van CobraNova er niet minder om. Ze wilden hun doel, 100 punten,  halen.  Die  1000ste score van dit seizoen behaald door Rein Hunteler. Eindstand 34-97.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter