Nieuws
Oplossing Damcentrum laat op zich wachten

De aanpak van de problemen in het Leidschendamse Damcentrum daar waar het gaat om bereikbaarheid, doorstroming, leefbaarheid en levendigheid laat langer op zich wachten. ,,Het duurt te lang, ja’’, aldus wethouder Juliette Bouw in een gemeenteraadsdebat. ,,Ik was te optimistisch in de planning.’’  De bestuurder kon de gemeenteraad geen nieuwe informatie geven. ,,Vertrouw mij, ik werk er hard aan.’’ Dat het allemaal langer duurt schreef de wethouder toe aan ‘praten, overleggen, nieuwe ideeën die opkomen en de betrokkenheid van inwoners’. ,,Participatie kost tijd’’, zo stelde Bouw.  De raadsleden Wouter Jorissen (D66), Bart Eleveld (VVD) en Marien van Wijk (GBLV) uitten allen kritiek op de gang van zaken maar daar bleef het dan ook bij.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter