Activiteiten
Sportstrippen- en cultuurkaart worden samengevoegd

De sportstrippenkaart en de cultuurkaart van de gemeente Leidschendam-Voorburg worden dit jaar samengevoegd tot één kaart. Dat blijkt uit een melding van de dienst Sport en Welzijn (SenW) aan de deelnemende instanties. De nieuwe naam wordt: De Sport & Cultuurkaart.

De voornaamste reden voor samenvoegen is dat  ervan uit wordt gegaan dat sport en cultuur elkaar kunnen versterken en er een kruisbestuiving uit gaat van mensen die op zoek zijn naar of sport of cultuur en op deze wijze met beiden eenvoudig in aanraking kunnen komen.

Daarnaast zal er in plaats van de papieren versie (het boekje) een geheel nieuwe website gemaakt worden. Hierop kunnen alle inwoners kijken wat het actuele aanbod op sport- en cultuurgebied is. Tevens zullen zij zich direct kunnen inschrijven via een aanmeldformulier. Daardoor zijn er ook geen bonnen meer nodig en kan er een digitaal enquêteformulier gestuurd worden.

SenW is nu bezig met een inventarisatie van organisaties die meer willen doen aan de nieuwe versie van de Sport & Cultuurkaart. De looptijd van de nieuwe Sport & Cultuur kaart is van 1-9-2019 tot en met 31-8-2020.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter